Om mig

Mit navn er Jens Worm Petersen, jeg er ædru alkoholiker og har været ædru siden juni 2012, så både vejen ind i og ud af afhængigheden har jeg selv erfaring med.
Jeg er født i 1962, er gift på 25. år og har to voksne døtre. Jeg er vokset op i et almindeligt dansk hjem, med far, mor og tre søskende i et kærligt familieliv. Mit arbejdsliv har omhandlet beskæftigelse både som renovationsmedarbejder, sergent i hæren og en uddannelse som elektriker og elinstallatør med mangeårig beskæftigelse inden for højspændingsområdet.

I min ungdom og op gennem mit voksne liv nød jeg alkohol ved festlige lejligheder i lighed med mange andre og det var først i årene 2005-2009, at mit forbrug af alkohol udviklede sig til først et storforbrug og derefter en egentlig afhængighed. I slutningen af 2009 gennemgik jeg 6 ugers alkoholbehandling på det daværende Majorgården (nu Tjele) i Nordsjælland med efterfølgende efterbehandling og tilbagefaldsterapi.

Alligevel var det først i juni 2012 jeg erkendte, at jeg var alkoholiker og blev ædru.

Jens Worm Petersen

Jens Worm Petersen

Tag det roligt
En ting ad gangen
Det vigtigste først

I 2014 gennemførte jeg et forberedende kursus som Misbrugskonsulent hos Fobiskolen og i 2016 blev jeg færdiguddannet, som Misbrugskonsulent fra Danish Addiction Counselor (DAC) uddannelsen og certificeret NADA akupunktør.

I 2017 blev jeg certificeret NLP Practitioner og gennemførte grunduddannelsen i behandlingsformen EFT (emotional freedom technigue eller ”tapping”).
I 2018 blev jeg certificeret NLP Master Practitioner.

Nogle af mine væsentligste værdier i livet er at være;

  • Ærlig, overfor mig selv og overfor andre
  • Ordentligt og omgås andre mennesker ordentligt
  • I balance

Det er vigtigt for mig at møde mine klienter, der hvor de er og bidrage til, at de kan få et godt liv fri af misbrug/afhængighed.

RING OG FÅ EN SNAK